Røkt Grillede fersken med bourbon-krydret pisket kremoppskrift
Mange mennesker begynner å si i oktober “Ah .. Grilling og røykesesong er over”… vel, det er bare hvis du kan se glasset halvt tomt i stedet for halvfullt! Vi her på vestkysten grill og matrøyk hele året! Og det er ikke en ingrediens som ikke har berørt grillen min, jeg kan fortelle deg det.
Grilling-messig er det alltid morsomt å prøve nye ting. Hvis du er i markedet for å prøve noe nytt på grillen din, kan du prøve grillede fersken! Det er så velsmakende. Lett å lage og sikkert være en munnvannsdessert! Legg til litt bourbon krydret pisket krem på toppen, så har du deg en virkelig god godbit!
Ingredients
3-5 fersken
1 ss vegetabilsk olje
1 kopp kremfløte
½ ts kanel
¼ ts muskatnøtt
2 ss konditorsukker (melis)
2 ss bourbon
¼ ts vaniljeekstrakt
Preparation
Skjær fersken i to og fjern steiner, pensle kjøttsiden med olje.
Grill fersken i ca 5 minutter eller til de er varme og litt forkullet.
Pisk fløte, kanel og muskat i en stavmikser til de er myke.
Tilsett sukker gradvis og pisk til det er stivt.
Vend inn bourbon og vanilje.
Øs bourbonkrydret kremfløte inn i midten av ferskenene og server umiddelbart.
Av: Lena Clayton