Smoked Strawberry And Rhubarb Crumble Recipe

Røkt Jordbær og rabarbra Smuldre oppskrift



Dette er en klassisk smuldre laget med friske jordbær og rabarbra. Men å røyke frukten vil gi den en helt annen smak. Kult før servering.

Ingredients

2 ½ kopper jordbær, renset, skrellet og skåret i skiver

2 ½ kopper rabarbra, i skiver

1 kopp hvitt sukker

1 kopp smør, myknet

1 ¼ kopper mel

1 ½ kopper havregryn

Bradley Flavor Bisquettes – Eple eller Kirsebær

Preparation

Legg jordbærene og rabarbraen i en engangs folielasagnepanne. Sett pannen på en røykrist.

Sett røykeovnen til 200 ° F med valgfrie trebisquetter (eple eller kirsebær fungerer bra med denne oppskriften).

Røyk jordbærene og rabarbraen i 45 minutter. Fjern fra røyker.

Ha jordbærene og rabarbraen i en 13 x 9 ildfast form. Dryss hvitt sukker og bruk en skje til å røre sukkeret jevnt gjennom jordbær og rabarbra. Pass på at frukten er et jevnt lag på bunnen av bakebollen.

Forvarm ovnen til 350°F.

I en stor bolle blander du sammen smør, sukker, mel og havregryn til det er smuldrete. Fordel smuleblandingen jevnt på toppen av frukten.

Stek crumblen i 45 minutter. Fruktblandingen skal være boblende langs sidene.

Avkjøl før servering.