Røkt Jordbær og rabarbra Smuldre oppskrift
Dette er en klassisk smuldre laget med friske jordbær og rabarbra. Men å røyke frukten vil gi den en helt annen smak. Kult før servering.
Ingredients
2 ½ kopper jordbær, renset, skrellet og skåret i skiver
2 ½ kopper rabarbra, i skiver
1 kopp hvitt sukker
1 kopp smør, myknet
1 ¼ kopper mel
1 ½ kopper havregryn
Bradley Flavor Bisquettes – Eple eller Kirsebær
Preparation
Legg jordbærene og rabarbraen i en engangs folielasagnepanne. Sett pannen på en røykrist.
Sett røykeovnen til 200 ° F med valgfrie trebisquetter (eple eller kirsebær fungerer bra med denne oppskriften).
Røyk jordbærene og rabarbraen i 45 minutter. Fjern fra røyker.
Ha jordbærene og rabarbraen i en 13 x 9 ildfast form. Dryss hvitt sukker og bruk en skje til å røre sukkeret jevnt gjennom jordbær og rabarbra. Pass på at frukten er et jevnt lag på bunnen av bakebollen.
Forvarm ovnen til 350°F.
I en stor bolle blander du sammen smør, sukker, mel og havregryn til det er smuldrete. Fordel smuleblandingen jevnt på toppen av frukten.
Stek crumblen i 45 minutter. Fruktblandingen skal være boblende langs sidene.
Avkjøl før servering.