Ginger Smoked Pears Recipe

Ingefær røkt Pærer Oppskrift



Ingenting bedre å fullføre røykesesjonen din enn disse ingefærrøkt pærer. Server varm, med pisket krem ​​skje over dem.

Ingredients

4 store modne pærer

½ sitron

5 ss smør, ved romtemperatur

5 ss brunt sukker

5 ss gingersnap kakesmuler

2 ss finhakket kandisert ingefær

½ ts revet sitronskall

½ ts malt kanel

1 ss rom

Pisket krem til servering

Bradley Flavor Bisquettes – Eik

Preparation

Skjær hver pære i to på langs. Kjern pærehalvdelene med en melonballer eller en liten skje. Gni de kuttede sidene med sitronen for å unngå bruning.

Pisk smør og brunt sukker i en miksebolle med en tresleiv. Slå inn gingersnap-smulene, kandisert ingefær, sitronskall, kanel og rom. Hell blandingen inn i pærehulene.

Sett opp Bradley Smoker og forvarm til 250 °F. (Jeg liker å røyke pærene med Oak Flavour Bisquettes.

Ordne de fylte pærehalvdelene på ristene. Røyk pærene til de er pent brune og myke på sidene, 1 til 1½ time. Server pærene lune, med pisket krem over dem.

Oppskrift av: Steven Raichlen

Foto med tillatelse av Richard Dallett