Ingefær røkt Pærer Oppskrift
Ingenting bedre å fullføre røykesesjonen din enn disse ingefærrøkt pærer. Server varm, med pisket krem skje over dem.
Ingredients
4 store modne pærer
½ sitron
5 ss smør, ved romtemperatur
5 ss brunt sukker
5 ss gingersnap kakesmuler
2 ss finhakket kandisert ingefær
½ ts revet sitronskall
½ ts malt kanel
1 ss rom
Pisket krem til servering
Bradley Flavor Bisquettes – Eik
Preparation
Skjær hver pære i to på langs. Kjern pærehalvdelene med en melonballer eller en liten skje. Gni de kuttede sidene med sitronen for å unngå bruning.
Pisk smør og brunt sukker i en miksebolle med en tresleiv. Slå inn gingersnap-smulene, kandisert ingefær, sitronskall, kanel og rom. Hell blandingen inn i pærehulene.
Sett opp Bradley Smoker og forvarm til 250 °F. (Jeg liker å røyke pærene med Oak Flavour Bisquettes.
Ordne de fylte pærehalvdelene på ristene. Røyk pærene til de er pent brune og myke på sidene, 1 til 1½ time. Server pærene lune, med pisket krem over dem.
Oppskrift av: Steven Raichlen
Foto med tillatelse av Richard Dallett