alt="bacon cocktail"

Røkt Bacon cocktail For Victoria Day -oppskrift



Ankomsten av Victoria Day betyr å legge den lange vinteren bak oss, forberede seg på varmere dager fremover og nyte en lang, avslappende helg.

For de i kanadiske territorier er det La Journée Nationale des Patriotes, til minne om anglophone og frankofonaktivister. Det er de som kjempet for demokrati i Quebec i løpet av 1800 -tallet.

Noen omtaler det som Firecracker Day, på grunn av de spektakulære fyrverkeri -skjermer vist i byer over hele landet.

Men for de fleste av oss, Victoria Day, kan lange helg, bare være lenge eller hva du kaller det, gir folk en sjanse til å komme seg ut med venner og familie og feire en søt dag med ferie. Med alle feiringen av å begynne, bringer det opp et viktig spørsmål - hva drikker du?

Du kan være en av de kanadierne som kjærlig omtaler den som to-fire-dag, med henvisning til en 24-pakk øl. I så fall, les videre!

Vi har en røykfylt, velsmakende sammenblanding for deg å prøve. Det kommer fra Patricia Richards of Thrillist.com. Nyt!

Ingredients

1 ¼ Deler basilikum Haydens bourbon

1 del St-Germain likør - tilsatt Applewood Røkt Bacon (se nedenfor)

1 Del sitronsaft - ferskpresset og silt

½ Del lønnesirup, fortynnet (1:1 forhold mellom Vermont klasse A middels ravgul sirup til vann)

1 Dash Peychauds cocktailbitter

¼ Del pasteurisert eggehvite

Bacon-infundert St-Germain-tilberedningsmetode:

9 skiver epleved røkt bacon

2 750 ml (25 fl. oz) flasker med St-Germain-likør

Preparation

Stek bacon i en forvarmet ovn til det er sprøtt på utsiden. La bacon avkjøles på et papirhåndkle.

Fyll en glasskrukke med to 750 ml (25 fl. oz) flasker med St-Germain.

Legg kokt bacon i glasset og la trekke i 24 timer ved romtemperatur.

Fjern bacon og legg likøren i fryseren slik at baconfettet kan stivne.

Sil likør gjennom en finmasket sil eller osteduk for å fjerne så mye stivnet fett som mulig.

Gjenta om nødvendig fryse/sil-prosessen for å fjerne alt gjenværende fett.

Avkjøl.

Cocktailinstruksjoner:

Kombiner Basil Haydens Bourbon, baconinfundert St-Germain-likør, sitronsaft, fortynnet lønnesirup, bitter og pasteurisert eggehvite i et blandeglass og rist kraftig med is.

Sil over is i et gammeldags glass.

Pynt med en appelsinskive og et stykke St-Germain-infundert Applewood røkt bacon og du er i himmelen!

Vi her på Bradley Smoker ønsker deg en god, lang Victoria Day-helg og en glad Memorial Day-helg for våre amerikanske venner!