Røkt Bacon cocktail For Victoria Day -oppskrift
Ankomsten av Victoria Day betyr å legge den lange vinteren bak oss, forberede seg på varmere dager fremover og nyte en lang, avslappende helg.
For de i kanadiske territorier er det La Journée Nationale des Patriotes, til minne om anglophone og frankofonaktivister. Det er de som kjempet for demokrati i Quebec i løpet av 1800 -tallet.
Noen omtaler det som Firecracker Day, på grunn av de spektakulære fyrverkeri -skjermer vist i byer over hele landet.
Men for de fleste av oss, Victoria Day, kan lange helg, bare være lenge eller hva du kaller det, gir folk en sjanse til å komme seg ut med venner og familie og feire en søt dag med ferie. Med alle feiringen av å begynne, bringer det opp et viktig spørsmål - hva drikker du?
Du kan være en av de kanadierne som kjærlig omtaler den som to-fire-dag, med henvisning til en 24-pakk øl. I så fall, les videre!
Vi har en røykfylt, velsmakende sammenblanding for deg å prøve. Det kommer fra Patricia Richards of Thrillist.com. Nyt!
Ingredients
1 ¼ Deler basilikum Haydens bourbon
1 del St-Germain likør - tilsatt Applewood Røkt Bacon (se nedenfor)
1 Del sitronsaft - ferskpresset og silt
½ Del lønnesirup, fortynnet (1:1 forhold mellom Vermont klasse A middels ravgul sirup til vann)
1 Dash Peychauds cocktailbitter
¼ Del pasteurisert eggehvite
Bacon-infundert St-Germain-tilberedningsmetode:
9 skiver epleved røkt bacon
2 750 ml (25 fl. oz) flasker med St-Germain-likør
Preparation
Stek bacon i en forvarmet ovn til det er sprøtt på utsiden. La bacon avkjøles på et papirhåndkle.
Fyll en glasskrukke med to 750 ml (25 fl. oz) flasker med St-Germain.
Legg kokt bacon i glasset og la trekke i 24 timer ved romtemperatur.
Fjern bacon og legg likøren i fryseren slik at baconfettet kan stivne.
Sil likør gjennom en finmasket sil eller osteduk for å fjerne så mye stivnet fett som mulig.
Gjenta om nødvendig fryse/sil-prosessen for å fjerne alt gjenværende fett.
Avkjøl.
Cocktailinstruksjoner:
Kombiner Basil Haydens Bourbon, baconinfundert St-Germain-likør, sitronsaft, fortynnet lønnesirup, bitter og pasteurisert eggehvite i et blandeglass og rist kraftig med is.
Sil over is i et gammeldags glass.
Pynt med en appelsinskive og et stykke St-Germain-infundert Applewood røkt bacon og du er i himmelen!
Vi her på Bradley Smoker ønsker deg en god, lang Victoria Day-helg og en glad Memorial Day-helg for våre amerikanske venner!