Smoked Campfire Coffee Recipe

Røkt Bålkaffe



Hvis du er en kaffevifte, gjør allerede en kald røyk og har litt ekstra plass, kan du prøve å røyke banen bakkekaffe.

Ingredients

1 lb. middels brent colombiansk kaffe; fersk grovkvernet (bruk mer eller mindre – mengden bestemmer du selv)

Materialer som trengs:

Osteklut

Preparation

For dette må du bruke "kald røyk-oppsettet", og holde skaptemperaturen under 70 grader F.

Kaldrøyking forhindrer at noen av de essensielle oljene lekker ut.

Hvis du har rykkete stativer, bruk dem. Det mindre rutenettet hjelper til med å støtte osteduken bedre enn de vanlige stativene.

Kle bunnen av risten med et par lag osteduk, og fordel den nykvernede kaffen jevnt.

Plasser i røykemaskinen og påfør 1 – 3 timer med røyk; avhengig av din spesielle smak.

Så brygg slik du pleier.