RØKT MOJO SVINEKJØTT OPPSKRIFT
Ingredients
En 7 lb Boston Butt
1 eller 2 flasker kommersiell mojosaus
1 flaske chipotle mayo
Hvitløksfedd (masse)
Kosher eller havsalt
Svart pepper
Chilli pulver
Spisskummen
2 ferske limefrukter
Preparation
Hvis du har et bein i svinekjøtt, fjern beinet og gi det til hunden.
Etter utbeining skal du ha 3-4 biter av fin størrelse svinekjøtt.
Mariner over natten i mojosausen og saften av 2 lime (valgfritt på limefruktene).
Reserver marinaden etter at du har fjernet svinekjøttet for senere bruk.
Stud svinekjøttet over alt med hvitløksfedd. Knus dem hvis du ønsker det.
Bland de tørre ingrediensene sammen i like deler bortsett fra spisskummen. Tilsett omtrent ½ så mye av det (også valgfritt).
Gni inn svinekjøttet med de tørre ingrediensene og la det smelte inn mens du varmer opp røykeren.
Når røykeren er stabil på din favoritttemperatur, sett inn svinekjøtt i de øverste hyllene. Høyere temperatur anbefales fordi du kun koker til 175-180 grader i 4-5 timer. Sjekk med jevne mellomrom for ferdighet.
Pecantre er et godt valg for røyksmak.
Når kjøttet når minst 175ºF, men ikke mer enn 185ºF, fjern det fra røykeovnen og FTC i en time.
Hvis du tilsetter væske, bruk litt frisk mojosaus.
Ta den resterende mojo-marinade og kok til den er redusert med ½.
Avkjøl blandingen og tilsett like mye chipotle-mayo og visp til den er jevn.
Fjern svinekjøtt fra FTC og kut kjøttet i 1″ x 1″ biter.
Legg kjøtt i terninger på en bolle og dekk den med ønsket mengde majoblanding.
Server med favorittsidene dine.