Alder røkt Blåskjell Oppskrift
Unn deg de deilige smakene av perfekt dampede blåskjell med et krydret spark! Toppet med en pirrende blanding av søt chilisaus, hvitløkspulver, svart pepper og persilleflak, er denne oppskriften en sikker måte å imponere gjestene dine på neste middagsselskap. I tillegg, for en ekstra røykfylt smak, kan du prøve den med Watties røkt Hickory -saus!
Ingredients
Blåskjell
Canola spray olje
½ Ts søt chilisaus
Hvitløkspulver
Svart pepper
Persilleflak
Preparation
Damp blåskjell til akkurat åpnet, ikke kok helt.
Skjell blåskjell og relé tilbake til halve skjell.
Bruk rapssprayolje til å spraye overflaten av blåskjell lett, og spre en halv teskje Sweet Chi Chili Saus som dekker toppen av blåskjell.
Dryss lett hvitløkspulver, sort pepper og persilleflak over toppen.
En annen favoritt: Bruk Watties Smoked Hickory Sauce i stedet for Sweet Chi Chili Sauce
Røyking/matlagingsmetode:
Forvarm din Bradley til 120 °C (250 °F).
Bruk av alsmak Bisquettes røyk/kok i omtrent 30 minutter, kontroller for å være sikker på at du ikke overkoker.