Alder Smoked Snapper Recipe

Alder røkt Snapper Oppskrift



Ta smaksløkene dine på en tur til Middelhavet med denne munnvannende snapperbiffoppskriften. Fisken er marinert i en blanding av hvitløk, hvitvin, estragon og gressløk.

Ingredients

60 ml (4 ss) olivenolje

1 fedd hvitløk - finhakket

2 ml (½ ts) salt

0,5 ml ( ts) malt svart pepper

30 ml (2 ss) sitronsaft

120 ml (½ c) tørr hvitvin

2 ml (½ ts) ts tørket estragon

15 Ml (1 ss) finhakket gressløk

Snappersteker - 1 kg (2 lb)

Sitronskiver

Persille

Preparation

Bland marinadeingrediensene, olivenolje, hakket hvitløk, salt, pepper, sitronsaft, hvitvin, estragon og gressløk i en bolle. Legg fiskesteker i et enkelt lag i en grunn glasspanne. Hell marinaden over fisken, dekk til og avkjøl i en time. Ta ut av kjøleskapet og la stå i 20 minutter.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellom 100 °C og 120 °C (220 °F og 250 °F). Bruk bisquette med Aler-smak røyk/kok i ca. 60 minutter, kontroller for å være sikker på at du ikke overkoker.

Å servere:

Server pyntet med persille og sitronbåter.