Alder røkt Snapper Oppskrift
Ta smaksløkene dine på en tur til Middelhavet med denne munnvannende snapperbiffoppskriften. Fisken er marinert i en blanding av hvitløk, hvitvin, estragon og gressløk.
Ingredients
60 ml (4 ss) olivenolje
1 fedd hvitløk - finhakket
2 ml (½ ts) salt
0,5 ml (⅛ ts) malt svart pepper
30 ml (2 ss) sitronsaft
120 ml (½ c) tørr hvitvin
2 ml (½ ts) ts tørket estragon
15 Ml (1 ss) finhakket gressløk
Snappersteker - 1 kg (2 lb)
Sitronskiver
Persille
Preparation
Bland marinadeingrediensene, olivenolje, hakket hvitløk, salt, pepper, sitronsaft, hvitvin, estragon og gressløk i en bolle. Legg fiskesteker i et enkelt lag i en grunn glasspanne. Hell marinaden over fisken, dekk til og avkjøl i en time. Ta ut av kjøleskapet og la stå i 20 minutter.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til mellom 100 °C og 120 °C (220 °F og 250 °F). Bruk bisquette med Aler-smak røyk/kok i ca. 60 minutter, kontroller for å være sikker på at du ikke overkoker.
Å servere:
Server pyntet med persille og sitronbåter.