Asiatiske røykte Tunfisksalat Oppskrift
Selv om tunfisk kanskje ikke er den første typen fisk du tenker på røyking, kan det være en deilig måte å tilberede denne velsmakende fisken på.
Ingredients
1 Albacore tunfisk
3 grønne løk - hakket
1 paprika - hakket (jeg brukte rød, oransje og grønn paprika for farge!)
1 oransje - segmentert
3 ss majones
1 ss soyasaus
2 ts Sriracha saus
1 ts sesamfrøolje
½ ts pulverisert ingefær
Saft og skall av 1 lime
For marinade:
¼ Kopp brunt sukker
2 ss kosher salt
2 ss soyasaus
2 kopper vann
Bradley Flavour Bisquettes – Al
Preparation
Bland sammen ingrediensene til marinaden til den er oppløst.
Skjær tunfiskrygg i 3 tommer brede biter og mariner i 30 minutter.
Forvarm røyker til 140°F.
Røkt tunfisk i 1 time med Alder Bisquettes.
Fjern fra røyker og flak tunfisk i biter.
Kombiner sammen tunfisk, grønn løk, paprika, majones og krydder.
Kombiner med oransje segmenter sist.
Av Lena Clayton