Demerara herdet røkt Gemfish Oppskrift
Unn deg de deilige smakene av røkt Kahawai-fileter med denne lett å følge oppskriften. Med en perfekt blanding av Bradley Demerara -kur, brunt sukker eller lønnesirup og hvitløkspulver, er disse filetene garantert å imponere smaksløkene dine
Ingredients
Gemfish Fileter med skinn på
Bradley Demerara kur
Brunt sukker eller Maple Syru
Hvitløkspulver
Preparation
Dryss Bradley Demerara-kur lett over fiskefileter
Gni inn brunt sukker eller lønnesirup på filetene og sett i kjøleskap over natten
Tilsett i tillegg et dryss hvitløkspulver avhengig av smakskrav
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til mellom 65°C og 85°C (150°F og 200°F).
Tørk ved 140 °F (60 °C) uten røyk til overflaten er tørr. Dette vil kreve minst en time.
Øk temperaturen til 160 °F (71 °C), bruk bisquetter med eplesmak, røyk/kok i 3 eller 4 timer avhengig av tykkelsen på filetene.
Hvis det er nødvendig med ekstra bruning på fisk, øker du temperaturen til 91°C den siste timen, men pass på at du ikke steker for mye.