Smoked Kahwai Recipe

Demerra smørte sikkert Stolthet Oppskrift



Unn deg de deilige smakene av røkt Kahawai-fileter med denne lett å følge oppskriften. Med en perfekt blanding av Bradley Demerara -kur, brunt sukker eller lønnesirup og hvitløkspulver, er disse filetene garantert å imponere smaksløkene dine.

Ingredients

Kahawai-fileter med skinn på

Bradley Demerara kur

Brunt sukker eller lønnesirup

Hvitløkspulver

Preparation

Dryss Bradley Demerara-kur lett over fiskefileter

Gni inn brunt sukker eller lønnesirup på filetene og sett i kjøleskap over natten

Tilsett i tillegg et dryss hvitløkspulver, avhengig av smakskrav

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellom 65°C og 85°C (150°F og 200°F).

Tørk ved 140 º F (60 º C) uten røyk til overflaten er tørr. Dette vil kreve minst en time.

Øk temperaturen til 160 °F (71 °C) ved å bruke bisquetter med alsmak, røyk/kok i 3 eller 4 timer avhengig av tykkelsen på filetene.

Hvis det er nødvendig med ekstra bruning på fisk, øker du temperaturen til 91°C den siste timen, men pass på at du ikke steker for mye.