Simple Cold Smoked Salmon Recipe

Enkel kulde røkt Laks Oppskrift



Ok, jeg innrømmer det. Whitetailfan aner ikke hvordan god røkt laks skal smake. Jeg vokste opp med kyr og griser, og noen andre dyr vi aldri spiste, men her i Sør -Alberta var det ingen "hendig" laks, så jeg har spist veldig lite. Men jeg prøvde noen likevel, og jeg er ganske stolt av det - dvs. det smaker godt for meg, her er hva jeg gjorde.

Ingredients

2 Frosne “Vill atlantisk laksefileter” i underkant av 1 kg hver, eller ca ½ pund (produkt fra Kina)

2 ts Tenderquik per filet

Ytterligere krydder – legg til din smak:

Hvitløkspulver

Løkpulver

Kryddersalt

Persille for farge

Sitronpepper - Denne varen er en ekstra ingrediens foreslått og brukt av Crazy Canuck. Det er ikke en del av Whitetailfans originale oppskrift.

Preparation

Påfør Tenderquik på kjøttet av laks

Etter 12 timer, vask Tenderquik av laks (frisk dem)

Sett til tørk i kjøleskapet – 4 til 6 timer til fisken er klebrig å ta på.

Kaldrøyk med lønn i 2 timer. Temperaturen var alltid under 100ºF.

Sett tilbake i kjøleskapet i 24 timer