smoking salmon

Favoritt Røkt fisk Oppskrift



Denne oppskriften kan brukes til laks eller hvilken som helst av favorittfiskene dine. Lønnesirup og brunt sukker vil være den perfekte saltlake. Prøv Hickory wood hvis du røyker laks.

Ingredients

Saltlake:

4 kopper (32 unser) eplejuice

½ Kopp (4 unser) syltesalt

½ Kopp (4 unser) lønnesirup

½ Kopp (4 unser) brunt sukker

Preparation

Saltlake:

Tilsett syltingsalt til eplejuice og rør for å oppløses.

Tilsett lønnesirup og rør.

Tilsett brunt sukker og rør for å løse opp.

Røyking av fisk:

Plasser 3 tommers biter av laks eller favorittfisken din, med skinnsiden opp, i en glass- eller plastbeholder eller zip-lock-pose.

Tilsett saltlake til fisken og sett i kjøleskapet i 8 timer.

Fjern fisk fra saltlake; tørk med en ren klut eller papirhåndkle.

Legg fisken med skinnsiden ned på stativet; plass i røyker.

Hickory røyk ved 130ºF i 7 timer.

Nyt!