Grillet Steelhead ørret med kremet Dijon Dill hvitløkssaus
Lær hvordan du lager Cedar Planked Grilled Steelhead Trout med kremet Dijon Dill hvitløkssaus.
Ingredients
1 Lb steelhead (eller laks)
1 sedertre planke
2 klyper kosher salt
2 klyper sort pepper
2 klyper fersk dill
1 All-purpose krydder
Dillsaus:
1 ss usaltet smør
1 kopp kyllingbuljong
3 fedd hakket hvitløk
¾ kopp tung krem
1 ss frisk hakket dill
1 ½ ss dijonsennep
Preparation
Start med å bløtlegge sedertreplanken i vann i minst 1 time. Forbered deretter ilden og forkull den ene siden av sedertreplanken.
Krydre ørreten din med salt, pepper og riste av Doms støv mens du forkuler.
Vend deretter planken og legg filetene med skinnsiden ned på plankene og stek til ønsket ferdighet eller fiskekjøttet er flassende.
Til sausen får du en nederlandsk ovn eller sautépanne oppvarmet over middels varme og hell i smøret. Når smøret smelter, tilsett hvitløk og fres til den er lysebrun. Tilsett deretter kyllingbuljong og deglaser og reduser til det halve. Tilsett deretter tykk fløte, dill og sennep og rør til jevn og varm.
Plate ved å helle saus på bunnen av tallerkenen og legge fisk over toppen av sausen.
Oppskrift av: Jacob Parmentier.