How to Make Smoked Scallops

How to make smoked scallops



In this video, Joe smokes some sea scallops, the adductor muscle of this type of shellfish.

Ingredients

Frosne kamskjell

For saltlaken:

60 gram salt

1 liter vann

Til sausen:

Smør

Hvitløk

Preparation

I en beholder, tilsett 60 gram salt i 1 liter vann.

Ha salt- og vannblandingen over i en større bolle og tilsett frosne kamskjell.

Forvarm Bradley-røykeren i 1 time og 40 minutter med 64 F (18 C). *Sørg for at røykeren din kun er på røyk, ingen varme*

Plasser kamskjellene på en rist, og skyv dem inn i Bradley-smokeren.

Etter 45 minutter tar du kamskjellene ut av røykemaskinen og tørker dem ut. Fortsett å tilsett litt olje på en stekepanne og når oljen er varm nok, tilsett kamskjellene.

Sørg for å snu kamskjellene når du ser at bunnen av kamskjellene blir litt brun.

Når kamskjellene dine ser gyllenbrune ut på begge sider, tar du dem ut og legger dem på en tallerken.

For din hvitløk og smørsaus, smelt en stang smør i en stekepanne, knus hvitløken og ha hvitløken i det smeltede smøret i pannen.

Drypp halvparten av en sitron på toppen av kamskjellene og tilsett hvitløks- og smørsausen, nyt det!

Oppskrift av: Røyker med Joe