Hvordan lage røkt Hummerhaler
Disse røkt hummerhaler dekket av smør vil ha den søte og røykfylte smaken munnen din er ute etter!
Ingredients
2 Hummerhaler
8 ss smør
2 ss frisk hakket persille
2 ss sitronsaft
1 ts paprika
¼ ts hvitløkssalt
¼ ts nykvernet sort pepper
Preparation
Først av alt, tilbered hummeren ved å kutte ned midten av det seige skallet mot halen med kjøkkensaks. Lirk forsiktig kjøttet fra skallet med fingrene, hold det festet ved halebunnen. Løft kjøttet så det hviler på toppen av det delte skallet. Lag en åpning i midten av kjøttet.
I en liten panne smelter du smøret. Tilsett persille, sitronsaft, paprika, hvitløksalt og pepper i pannen og visp alt sammen.
Hell omtrent 1 spiseskje av denne blandingen over hver hummerhale. Hold den resterende smørblandingen varm.
Forvarm røykeren til 300 °F (149 °C). Røyk hummerhalene i omtrent 15-20 minutter eller til den indre temperaturen når 130 °F (54 °C). Du kan bruke pecan bisquetter til denne oppskriften.
Ta dem ut av røykeren og server med smørblandingen.