Ingefær hvitløk stek røkt Laks
Server ingefær hvitløk stekt røkt laks oppskrift med en salat og hjemmelaget mangosalsa.
Bland sammen 2 skrellede og hakkede mango, jeg såmet og finhakket søt rød og jalapeno pepper, 2 tynt skiver grønn løk, juice og fin strimlet skrell av 2 lime, litt olivenolje og salt og pepper etter smak. Dette er en fantastisk vestkysten sommermiddag.
Ingredients
1 kg (2lb) vårlaksefileter eller laksesteker
6 fedd knust hvitløk
125 ml (4 oz) finbarbert fersk ingefærrot
175 ml (6 oz) smeltet smør
Krydder (eller sitron) pepper
Salt
Preparation
I en liten glassbolle blander du smør, hvitløk og ingefær sammen.
Legg laksen (fileten med skinnsiden ned) på smurte Bradley Smoker-stativer.
Pensle det smeltede smøret og ingrediensene jevnt på toppen av laksen.
Dryss laks med salt og pepper etter smak.
Røykemetode:
Plasser laksstativer i Bradley Smoker med spjeldet litt åpent.
Bruk av spesialblandingssmaksbisquetter i røykgeneratoren og med varmen på middels til høy 90°C til 105°C (200°F til 220°F).
Denne middagen skal være klar på ca 1 til 1-1/2 time.