Cold Smoked Pollack, Tomato & Spinach Bruschetta

Kaldt røkt Pollack, Tomat og spinat bruschetta

Sandra Tate

Jeg hadde tenkt å røyke torsk denne uken, men en tykk, hudløs lend av Pollack fanget øyet mitt. Dette firmaet, flakede, hvite fisken er ikke så delikat i smaken som torsk, men sensasjonell det samme.

Ingredients

Preparation

Løse opp 70 g havsalt og 30 g lys brunt sukker i 500 ml kokende vann og la avkjøles helt.

Fordyp 800 g lom i saltlaken i en tettsittende beholder og la stå i 1 time.

Skyll og tørk helt på kjøkkenpapir.

Sett opp Bradley Smoker med kald røyktilbehøret og stabel fylt med lønnebisketter og sett deretter til å røyke i 2-3 timer (avhengig av din egen preferanse for røyknivå).

Plasser seien på en rist i midten av skapet.

Igjen, avhengig av preferanse, åpne toppventilen for lett røyk og lukk helt for en mer intens røyk.

Ta ut av skapet, pakk godt inn i matfilm og oppbevar i kjøleskapet til det skal brukes.

Serverer 2

Kutte opp 2 x 100g biffer fra røkt lyr og sett til side.

Ta 4 modne tomater og kutt i store terninger; 1 fedd hvitløk, knust med 1 ts salt til en fruktkjøtt; 2 ss olivenolje og 2 håndfuller unge spinatblader.

Varm oljen over middels varme og tilsett tomater og hvitløkssalt, smak til med sort pepper og stek i noen minutter for å mykne og miste væsken.

Tilsett spinaten og kok i ytterligere et minutt eller til den er visnet.

Fjern fra varmen og sett til side.

I en liten stekepanne smelter du et godt en klatt smør til å skumme over middels varme.

Støv av lyrbiff med mel, rist av overflødig og stek i 4 minutter på hver side (mindre hvis den ikke er så tykk).

Mens fisken koker, pensle 2 skiver surdeig med oliven olje og grill til gylden.

Legg en skive bruschetta på hver tallerken, topp med tomat, hvitløk og spinatsaus og legg den røkte seien på toppen.

Server umiddelbart.

lønnetre
Tre

Maple Bisquettes for Bradley Smokers

Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.

Shop Now