Cold Smoke Steelhead Recipe

Kald røkt Steelhead Oppskrift



Løft forrettsspillet ditt med denne deilige røkt Steelhead -oppskriften! Marinert i en smakfull blanding av svart pepper, melasse, gin og mer, så kaldrøkt til perfeksjon, er disse tynt skiver filetene det perfekte tilskuddet til ethvert charcuterie-brett eller brunsjspredning.

Ingredients

2,5 kg (5 lb) stålhodefileter, skinn på

Marinade:

60 G (2 oz) grovkvernet sort pepper

Friske blader fra 2 kvister oregano

120 ml (4 oz) melasse

120 ml (4 oz) gin

5 Ml (1 ts) Worcestershiresaus

1 middels løk skåret/hakket i tynne skiver

30 Ml (1 oz) nyknust ingefærjuice

30 ml (1 oz) grovt salt

Preparation

Bland sammen marinade i en bolle.

Fjern alle beina du kan se fra filetene.

Legg marinaden i en ildfast form og tilsett Steelhead-filetene med kjøttsiden ned.

Dekk Steelhead med plastfolie og deretter et stykke tre. Vei den ned med steiner eller tunge blikkbokser. Tanken er å legge press på fisken for å få væsken ut av kjøttet.

Avkjøl i opptil 24 timer.

Røykemetode:

Plasser filetene på lettoljede røykerister.

Sett stativer i Bradley Smoker i høyeste posisjon vekk fra varmen.

Bruk bisquetter med alsmak, kaldrøyk fisken i ca. 2 timer og sørg for at spjeldet er vidåpent.

Å servere:

Avkjøl filetene.

Skjær så tynne som mulig og server med ost og kjeks eller bagels, kremost og kapers.