Kald røkt Steelhead Oppskrift
Løft forrettsspillet ditt med denne deilige røkt Steelhead -oppskriften! Marinert i en smakfull blanding av svart pepper, melasse, gin og mer, så kaldrøkt til perfeksjon, er disse tynt skiver filetene det perfekte tilskuddet til ethvert charcuterie-brett eller brunsjspredning.
Ingredients
2,5 kg (5 lb) stålhodefileter, skinn på
Marinade:
60 G (2 oz) grovkvernet sort pepper
Friske blader fra 2 kvister oregano
120 ml (4 oz) melasse
120 ml (4 oz) gin
5 Ml (1 ts) Worcestershiresaus
1 middels løk skåret/hakket i tynne skiver
30 Ml (1 oz) nyknust ingefærjuice
30 ml (1 oz) grovt salt
Preparation
Bland sammen marinade i en bolle.
Fjern alle beina du kan se fra filetene.
Legg marinaden i en ildfast form og tilsett Steelhead-filetene med kjøttsiden ned.
Dekk Steelhead med plastfolie og deretter et stykke tre. Vei den ned med steiner eller tunge blikkbokser. Tanken er å legge press på fisken for å få væsken ut av kjøttet.
Avkjøl i opptil 24 timer.
Røykemetode:
Plasser filetene på lettoljede røykerister.
Sett stativer i Bradley Smoker i høyeste posisjon vekk fra varmen.
Bruk bisquetter med alsmak, kaldrøyk fisken i ca. 2 timer og sørg for at spjeldet er vidåpent.
Å servere:
Avkjøl filetene.
Skjær så tynne som mulig og server med ost og kjeks eller bagels, kremost og kapers.