Tangerine Hoisin Smoked Tilapia

Tangerine og Hoisin røykte Tilapia



Tilapia er ikke en av de mest smakfulle fiskene på markedet. Derfor ber den om en krydret marinade.

Kombiner hoisinsaus og mandarin, og du vil legge til lag med smak til denne oppskriften. Du kan bruke appelsinjuice for å erstatte mandarinene.

Ingredients

1 kopp mandarinjuice (appelsinjuice fungerer også fint)

½ kopp Hoisinsaus

1 ss Sriracha saus

2 ts salt

4 Tilapia-fileter

Bradley Flavor Bisquettes – Alder, Apple eller Pacific Blend

Preparation

Lag marinaden ved å blande sammen mandarinjuice, hoisinsaus, Sriracha og salt til hoisinen er oppløst og godt blandet.

Dekk Tilapia-filetene i marinaden i en stor bolle. Snu fisken slik at den er helt belagt. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i ca 2 timer.

Sett røykeovnen til 275 °F, bruk Bradley Flavor Bisquettes etter eget valg (Alder, Apple og Pacific Blend fungerer godt).

Fjern Tilapia-filetene fra marinaden og legg dem på en røykstativ og legg risten i Bradley Smoker. Røyk fisken til den når en indre temperatur på 145 °F (eller ca. 2 timer).

Oppskrift av: Steve Cylka