Grilled Lobster Recipe

Grillet Lobster Oppskrift



Hummer er fancy, men veldig enkelt å lage. Lær hvordan du lager grillede hummer til en perfekt middag ved en spesiell anledning.

Ingredients

8 ss usaltet smør, myknet

2 ss finhakket persille

1 ½ Ts knuste røde chileflak

4 fedd hvitløk, finhakket

Kosher salt og nykvernet sort pepper, etter smak

1 levende hummer (ca. 1 til 1½ lb)

Skal av 1 sitron

¼ Kopp olivenolje

Preparation

Kombiner smør, persille, chiliflak, hvitløk, sitronskall, salt og pepper i en bolle; sette til side. Bruk en klyve og del hummeren i to på langs gjennom hodet og halen. Øs ut og kast den gulgrønne tomalleyen og knekk av klørne. Overfør hummerhalvdelene med skallsiden ned, til en bakeplate; knekk klørne og legg dem på stekeplaten. Ringle halvparter og klør med olje, og smak til med salt og pepper.

Varm opp en kullgrill eller sett en gassgrill til høy; bank kull eller slå av brenneren på den ene siden. Plasser hummerhalvdelene med kjøttsiden ned og klørne på den varmeste delen av grillen; kok til litt forkullet, 2-3 minutter. Vend hummer over og bruk en skje fordel hummer med hvitløk-persillesmør; fortsett å grille til hummerkjøttet er mørt, 3-5 minutter til.

Oppskrift av: Jacob Parmentier.