Cold Smoking Salmon Recipe

Kald røyking Laks Oppskrift



Kald røyking laks er en oppgave som ikke bare er enkel, men smaksrik også. Som vi er i en sesong der mye laks gyter, virker det bare riktig at det skal være en delikatesse for laks.

Ingredients

1 pund laks

1 ss pepperflak

1 ss fennikel

1 ss dill

½ ts salt og sukker

Preparation

I en bolle blander du ½ ts salt og sukker sammen med andre krydder du ønsker (1 ss pepperflak, 1 ss fennikel, 1 ss dill, etc).

Når du er ferdig med å herde laksen på 1 pund, ender du opp med gravlaks som er gravelaks fylt med krydder.

For å ha det perfekte smakforholdet mellom laks og bisquette, røyk laksen i 6 timer. Kaldrøyk med lønnebisquetter. Temperaturen er alltid under 100ºF (37,8ºC). Når du er ferdig med å røyke den, kan du nå nyte den deilige smaken av laks!

Oppskrift av: Fiske med stang