Kald røyking Laks Oppskrift
Kald røyking laks er en oppgave som ikke bare er enkel, men smaksrik også. Som vi er i en sesong der mye laks gyter, virker det bare riktig at det skal være en delikatesse for laks.
Ingredients
1 pund laks
1 ss pepperflak
1 ss fennikel
1 ss dill
½ ts salt og sukker
Preparation
I en bolle blander du ½ ts salt og sukker sammen med andre krydder du ønsker (1 ss pepperflak, 1 ss fennikel, 1 ss dill, etc).
Når du er ferdig med å herde laksen på 1 pund, ender du opp med gravlaks som er gravelaks fylt med krydder.
For å ha det perfekte smakforholdet mellom laks og bisquette, røyk laksen i 6 timer. Kaldrøyk med lønnebisquetter. Temperaturen er alltid under 100ºF (37,8ºC). Når du er ferdig med å røyke den, kan du nå nyte den deilige smaken av laks!
Oppskrift av: Fiske med stang