Røkt Bacon pakket reker Oppskrift
Disse saftige rekene pakket inn i sprø bacon er en godbit for enhver anledning! Med et snev av honning, limesaft, hvitløkspulver, havsalt og malt ingefær, vil disse smakene etterlate deg mer. Røyk dem i en P10 Bradley -røyker i 20 minutter, så har du en deilig rett som er perfekt som forrett eller hovedrett.
Ingredients
5-10 reker
½ pund tynt kuttet bacon
1 ts havsalt
1 ts hvitløkspulver
1 ts malt ingefær
1 ts limejuice
1 ts honning
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker sammenleggbart bord
Bradley Smoker non-stick silikonmatter
Bradley Smoker verktøy
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Innstilling:
Koketid: 20 minutter
Temp: 320ºF (160°C)
Bisquettes: Øl
Røyketid: 20 minutter
Preparation
Still inn Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.
Legg rekene på et papirhåndkle for å tørke, du vil forsikre deg om at rekene ikke er våte før du pakker den inn med bacon. Fjern skjell og hale fra rekene, det ville ikke smake særlig godt.
Tilsett honning, limejuice i en bolle og tilsett rekene. Gi rekene et godt sleng i blandingen før du tilsetter krydder. Nå i en annen bolle, tilsett hvitløkspulver, havsalt, malt ingefær, og sleng rekene for å sikre at de er belagt med krydder.
Valgfritt: Hvis du vil ha baconet sprøere, tilbered baconet 5-10 minutter før du pakker inn rekene. Pass på at baconet ikke er for sprøtt fordi du må pakke rekene inn med det.
Pakk hver reke med en halv stripe bacon og legg på tannpirken.
Stek i 10 minutter og snu deretter rekene og stek i ytterligere 10 minutter. Rekene er tilberedt når innvendig temperatur når 120ºF (48.9°C).
Fjern fra Bradley Smoker og nyt!
Oppskrift av: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa