Røkt Dykker kamskjell Oppskrift
Kokken Ted Reader viser hvordan man lager den største forrett til enhver bakgårdsfest. Det kan være litt fin, men når du først biter i disse deilige røkt kamskjellene, vil du være i 7. himmel. Pakk først en stripe med bacon rundt kamskjell, topp den med ferskt krabbe kjøtt og kveite. Injiser deretter det med smeltet smør blandet med Tennessee whisky etterfulgt av et snev av grillfestkrydder på toppen. Sett denne røkt kamskjell forrett inn i Bradley -røykeren og la den røyke i omtrent 45 minutter. Fjern bakgården røkt kamskjell forrett ut av Bradley matrøykeren, og nyt. Se videoen, så sørg for å få den røkt kamskjelloppskriften og røyke disse kamskjellene opp på din neste bakgårdsfest!
Ingredients
1 Stikk smør
2 Oz Tennessee Whisky
12 ferske store kamskjell, størrelse U 10
6 skiver bacon
12 tannpirkere
½ kopp ferskt krabbekjøtt
8 Oz fersk kveite
Dryss av Teds verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ-krydder
6 skiver prosciutto, skåret i julien
2 ss gressløk
Preparation
Bradley Smoker Temperatur: 260°F
I en liten kjele smelter du smøret. Tilsett whiskyen og fjern fra varmen, hold den varm.
Bruk en injeksjonssprøyte til å suge opp det smeltede whiskysmøret. Stikk kanyleenden av sprøyten inn i midten av en kamskjell. Injiser med litt whiskysmør. Gjenta med resterende kamskjell og smør. Avkjøl.
Strekk hver baconskive til nesten dobbel lengde. Skjær baconskivene i to på midten.
Pakk hver kamskjell med en halv skive bacon og fest med en tannpirker. Legg kamskjell på røykeristen.
Topp hver kamskjell med litt ferskt krabbekjøtt.
Bruk en veldig skarp kniv og skjær kveiten i 12 veldig tynne skiver. Legg en kveiteskive på et flatt underlag og kjør fingrene over den, trykk lett, men bestemt for å strekke og flate skivene. Skjær hver skive i to og kryss deretter 2 halvdeler over toppen av de krabbetoppede kamskjellene. Smak til med et dryss Bone Dust™ BBQ-krydder.
Forbered røyker i henhold til produsentens instruksjoner. Still inn temperaturen til 260°F.
Røyk i 45 minutter. Fjern kamskjell fra røykeren. Dryss med litt ekstra whiskysmør, topp med litt julienne i skiver prosciutto og frisk hakket gressløk.
Server umiddelbart.