Smoked Fish Sausage Recipe

Røkt Fiskpølse Oppskrift



Fiskepølse er veldig bedervelig og skal lagres i et kaldt kjøleskap, eller frosset.

Fra Stickbowcrafter - Brian

Ingredients

5 Lb fisk - utbenet

2 ss salt

1 kopp isvann

¾ Kopp maisstivelse

1 ss pulverisert dekstrose

½ ss varme pepperflak

½ Ts malt allehånde

2½ ts malt anisfrø

1½ ss maissirup faste stoffer (½ til ¾ spiseskje Splenda ingen kalori søtningsmiddel kan erstatte)

8 unser vegetabilsk matfett

Fibrøst foringsrør (velg størrelse etter eget valg)

Preparation

Avkjøl fisken til minst 35°F. Mal gjennom 3/16′ plate. Tilsett salt og bland grundig for å binde. Dekk til og avkjøl i 10 minutter.

Bland maisstivelse med isvann, tilsett malt fisk og bland godt.

Etter å ha blandet væskeblandingen godt med fisk, tilsett krydder og matfett.

Fortsett å blande til alle ingrediensene er grundig blandet.

Fyll blandingen i fibrøse hylstre.

Kok pølse i vann 200°F - 205°F til innvendig temperatur når 180°F.

Siden denne pølsen tilberedes umiddelbart til en så høy temperatur, er det ikke nødvendig med kurer.

Avkjøl i kaldt vann eller dusj med kaldt vann til innvendig temperatur når 70°F. Dypp den avkjølte pølsen i kokende vann i ett minutt for å stramme dekslet.

Fjern fiberhylsen rett før servering.

Lagres kjølig. Denne pølsen fryser også godt.