Røkt Hummerhaler Oppskrift
Jeg var ute etter denne røkt hummerhaleoppskriften en stund og så lav og se om den ikke blåste meg bort enda mer enn jeg husket da jeg smakte den igjen forleden.
Ingredients
2 Hummerhaler
2 ts sitronpepperkrydder
4 ss smør
1 ts fersk persille
1 sitron
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker non-stick matter
Bradley Smoker verktøysett i 5 deler
Bradley Smoker Settings:
Tre: Kirsebær
Temperatur: 252ºF
Røyktimer: 60 minutter
Timer: 45-60 minutter
Preparation
Still inn røykeren til de oppførte innstillingene for å la røykeren varme opp.
Klipp baksiden av skallet med en skarp kjøkkensaks uten å kutte kjøttet.
Fjern kjøttet fra skallet og sørg for å skille kjøttet fra membranen (dette gjør vanligvis dette automatisk når du trekker fra skallet).
Legg kjøttet oppå skallet og smak til med sitronpepperkrydderet. Bruk en sitronskall og skrap ca 1 ts på toppen av kjøttet. Skjær den resterende mengden sitron i skiver (brukes senere).
Plasser hummeren på Bradley Smoker nonstick-matten, deretter på metallstativet og plasser den i røykemaskinen i 30 minutter.
Fjern hummerhalene fra røykeren og legg i en støpejernsgryte. Topp hver hale med to ss. smør, et dryss persille, en sitronskive og skvis en sitronskive på toppen av kjøttet.
Sett tilbake i røykemaskinen og stek til den tykkeste delen av hummerkjøttet når 140ºF indre temperatur.
Nyt!
Oppskrift av Moody Foodie Tulsa