Røkt Kamskjell linguine Oppskrift
Unn deg de utsøkte smakene i denne røkt kamskjelloppskriften. Møre og røykfylte kamskjell er kombinert med perfekt kokt linguine, kastet i en velsmakende saus med sjalottløk, hvitløk og løk og avsluttet med levende kirsebærtomater, fersk persille og et dryss parmesanost. En kulinarisk glede som vil imponere smaksløkene dine.
Ingredients
4 Oz tørr linguine
6-10 kamskjell
2 ss vegetabilsk olje
1 sjalottløk - finhakket
2 fedd hvitløk - finhakket
¼ Av en middels stor løk - i skiver
3 ss hvitvin
2 ss smør
Salt og pepper, etter smak
6-8 Cherrytomater - halvert
2 ss fersk persille - hakket
¼ kopp parmesanost
Preparation
Skyll kamskjell, fjern abductormusklene og tørk.
Plasser kamskjell på et aluminiumsbrett og legg i røyker forvarmet til 150 ° F med Aler bisquettes.
Røyk kamskjell i 30-45 minutter.
I mellomtiden, kok opp en middels stor kjele med saltet vann, tilsett linguinudler, kok opp igjen og kok i 8-10 minutter (eller til den er al dente), rør ofte.
Tøm pastaen i et dørslag og kjør under kaldt vann for å stoppe kokeprosessen
Kast pasta i 1 ss vegetabilsk olje.
Varm opp den resterende spiseskjeen med olje i en kjele på middels varme.
Tilsett sjalottløk, hvitløk og løk og stek til løken er gjennomsiktig, ca. 3-5 minutter, og deglaser deretter med hvitvin.
Tilsett pasta og røkte kamskjell i en kjele og bland sammen.
Tilsett smør og salt og pepper.
Server pasta toppet med friske cherrytomater, persille og parmesan.