smoked scallop linguine recipe

Røkt Kamskjell linguine Oppskrift



Unn deg de utsøkte smakene i denne røkt kamskjelloppskriften. Møre og røykfylte kamskjell er kombinert med perfekt kokt linguine, kastet i en velsmakende saus med sjalottløk, hvitløk og løk og avsluttet med levende kirsebærtomater, fersk persille og et dryss parmesanost. En kulinarisk glede som vil imponere smaksløkene dine.

Ingredients

4 Oz tørr linguine

6-10 kamskjell

2 ss vegetabilsk olje

1 sjalottløk - finhakket

2 fedd hvitløk - finhakket

¼ Av en middels stor løk - i skiver

3 ss hvitvin

2 ss smør

Salt og pepper, etter smak

6-8 Cherrytomater - halvert

2 ss fersk persille - hakket

¼ kopp parmesanost

Preparation

Skyll kamskjell, fjern abductormusklene og tørk.

Plasser kamskjell på et aluminiumsbrett og legg i røyker forvarmet til 150 ° F med Aler bisquettes.

Røyk kamskjell i 30-45 minutter.

I mellomtiden, kok opp en middels stor kjele med saltet vann, tilsett linguinudler, kok opp igjen og kok i 8-10 minutter (eller til den er al dente), rør ofte.

Tøm pastaen i et dørslag og kjør under kaldt vann for å stoppe kokeprosessen

Kast pasta i 1 ss vegetabilsk olje.

Varm opp den resterende spiseskjeen med olje i en kjele på middels varme.

Tilsett sjalottløk, hvitløk og løk og stek til løken er gjennomsiktig, ca. 3-5 minutter, og deglaser deretter med hvitvin.

Tilsett pasta og røkte kamskjell i en kjele og bland sammen.

Tilsett smør og salt og pepper.

Server pasta toppet med friske cherrytomater, persille og parmesan.