Røkt Kongekrabbe Oppskrift
For et raskt og enkelt måltid som vil imponere damen din, lage disse smørete krabbebenene. Det er en fancy fest som definitivt vil imponere hennes salte palett.
Ingredients
1 ½ pund kongekrabbe
½ stavsmør
1 ts chilipulver
1 ts hummerbunn (bedre enn buljong)
1 ts hvitløkspulver
1 ts onion pulver
1 ts kajennepepper
Innstillinger for røyker:
Tre: Kirsebær
Temperatur: 256ºF
Røyktimer: 25 minutter
Timer: 25 minutter
Preparation
Sett røyker til innstillingene ovenfor.
Sett krabben på et skjærebrett og smelt ½ stav smør med en kjele. Tilsett 1 ts. hummerbunn i smøret og rør.
Bruke en baster; tråkle hvert krabbelegg i smør.
I en tom krydderbeholder tilsett chilipulver, hvitløkspulver, løkpulver og kajennepepper. Krydre hvert krabbeben med disse ingrediensene og legg i røykemaskinen.
Etter 10 minutter har gått; tråkle hvert krabbebein igjen i smørsausen.
Etter 25 minutter trekker du ut røykeovnen og nyter!
Oppskrift av: Moody Foodie Tulsa