Røkt Kreolske reker (Røkt Jambalaya) Oppskrift
Nyt blandingen av røykfylt godhet og brennende kreolske krydder i vår oppskrift på røkte kreolreker (røkt jambalaya), som gir en smak av New Orleans som vil etterlate deg sugen på mer.
Ingredients
16 Store reker
6 fedd hvitløk
4 sjalottløk
60 Ml (¼ c) friske oreganoblader
30 Ml (2 ss) friske timianblader
125 G (½ lb) usaltet smør
15 Ml (1 ss) Worcestershiresaus
2 ml (½ ts) salt
1 ml (¼ ts) malt svart pepper
1 ml (¼ ts) kvernet hvit pepper
4 ml (1 ts) kajennepepper
2 sitroner i kvarte
Preparation
Oppskriften kan lages i forveien et par timer til dette punktet og avkjøles til koking.
Klipp langs toppen av rekene med en liten skarp saks
Bruk en liten, skarp kniv skjær i åren langs toppen av reken og skyll den bort.
Ha hvitløk, sjalottløk, oregano, timian, smør, worcestershiresaus, salt og pepper sammen i en foodprosessor og bland til en pasta.
I hver av rekene legger du litt av pastaen mellom skallet og reken.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til rundt 100°C (220°F).
Røyk/kok rekene ved å bruke bisquetter med Al-smak i ca. 40 til 60 minutter eller til de er ferdige.
Å servere:
Server sammen med sitronbåter.