Smoked Creole Prawns (Smoked Jambalaya)

Røkt Kreolske reker (Røkt Jambalaya) Oppskrift



Nyt blandingen av røykfylt godhet og brennende kreolske krydder i vår oppskrift på røkte kreolreker (røkt jambalaya), som gir en smak av New Orleans som vil etterlate deg sugen på mer.

Ingredients

16 Store reker

6 fedd hvitløk

4 sjalottløk

60 Ml (¼ c) friske oreganoblader

30 Ml (2 ss) friske timianblader

125 G (½ lb) usaltet smør

15 Ml (1 ss) Worcestershiresaus

2 ml (½ ts) salt

1 ml (¼ ts) malt svart pepper

1 ml (¼ ts) kvernet hvit pepper

4 ml (1 ts) kajennepepper

2 sitroner i kvarte

Preparation

Oppskriften kan lages i forveien et par timer til dette punktet og avkjøles til koking.

Klipp langs toppen av rekene med en liten skarp saks

Bruk en liten, skarp kniv skjær i åren langs toppen av reken og skyll den bort.

Ha hvitløk, sjalottløk, oregano, timian, smør, worcestershiresaus, salt og pepper sammen i en foodprosessor og bland til en pasta.

I hver av rekene legger du litt av pastaen mellom skallet og reken.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til rundt 100°C (220°F).

Røyk/kok rekene ved å bruke bisquetter med Al-smak i ca. 40 til 60 minutter eller til de er ferdige.

Å servere:

Server sammen med sitronbåter.