Smoked Salmon Log Recipe

Røkt Lakselogg Oppskrift



Forbered deg på en deilig godbit med denne røkt laksekrem -osteloggoppskriften. Krydre den friske laksen med zesty sitronpepper og malt pepper, og røyker den deretter til perfeksjon i Bradley -røykeren. FLAKE DEN RØYKTE SALMEN, Bland den med kremost, hakket løk og pepperrot, og former den til en tømmerstokk belagt med kandiserte pekannøtter og fersk persille. Kjøleskap, skiver og nyt de uimotståelige smakene i denne salte skapelsen.

Ingredients

14 oz fersk laks

1 Pakke kremost

1 Finhakket løk

1 ss sitronsaft

1 ss pepperrot

½ kandiserte pekannøtter hakket

2 ss fersk persille

1 ss sitronpepperkrydder

½ ts nykvernet pepper

    Utstyr som brukes:

    P10 Bradley Smoker

    Bradley Smoker sammenleggbart bord

    Bradley Smoker non-stick silikonmatter

    Bradley Smoker verktøy

    Thermoworks Timestick Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Bradley Smoker Settings:

    Tre: kirsebær

    Temperatur: 226ºF (107.8°C)

    Røyktimer: 60 minutter

    Timer: 45-60 minutter

    Preparation

    Sett Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.

    Hvis du bruker fersk laks, må du fjerne pinnebeinene før du steker.

    Krydre laksen med sitronpepperkrydder og ferskkvernet pepperblanding. Legg i en jerngryte (sørg for at den får plass i Bradley Smoker). Tilsett ca 1-2 ss sitronsaft og smør på toppen av laksen før steking.

    Plasser laksen i Bradley Smoker i ca. 45-60 minutter. Fjern fra røykeren når laksens indre temperatur når 140 grader F (60 C).

    Flak laksen. Bruk en gaffel og trekk gaffelen mot laksen slik at den "flaker fra hverandre". Når du har flaket laksen, legg flaklaksen i en bolle for neste trinn.

    I en bolle blander du kremost, hakket løk, sitronsaft, flaklaks og pepperrot.

    Bruk bakepapir og øs blandingen på papiret. Bruk papiret for å forhindre at blandingen fester seg til deg og lag en stokk med hendene. Dryss nå på hakkede pekannøtter og hakket persille. Kle hver side av laksestokken med pekannøtter og persille.

    Dekk til og avkjøl i ca 120 minutter eller 2 timer. Nyt!

    Oppskrift av: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa