Smoked salmon candy

Røkt Laks godteri Oppskrift



Unn deg de utsøkte smakene av laksert laks med denne lokkende oppskriften. Forbered en pirrende kur av kosher salt og brunt sukker, belegg laksefileten sjenerøst og la den kurere noen timer. Røyker det deretter sakte med lønnsbisquetter, børsting den med lønnesirup gjennom hele prosessen, til du oppnår en perfekt saftig og smakfull rett.

Ingredients

2 Lb laksefilet

½ kopp lønnesirup

For kuren:

1 kopp kosher salt

1 kopp brunt sukker

Bradley Flavour Bisquettes – Maple

Preparation

Bland sammen salt og brunt sukker.

Skjær laksen i tykke 2 tommers skiver.

Legg ned et lag salt-sukkerblanding i en beholder.

Legg laksen (med skinnsiden opp) over salt-sukkerblandingen og dekk deretter med resterende salt-sukkerblanding.

Herd i 2-3 timer.

Fjern fra kuren, skyll og tørk.

La tørke på et kjølig sted i to timer.

Mens røykeren forvarmer med Maple Bisquettes til omtrent 200 °F, plasser laksen i røykeren (slik at temperaturen vil øke gradvis).

Pensle laksen hver time med lønnesirup.

Røyk i 4-5 timer.

Fjern fra røyker og pensle med gjenværende lønnesirup og avkjøl.

Av Lena Clayton