Oak Smoked Salmon Recipe

Eik røkt Laks Oppskrift



Gjør deg klar til å imponere gjestene dine med denne deilige røkt laksoppskriften! En saftig laksefilet er krydret med fersk dill, svart pepper og sitronsaft, og deretter røkt til perfeksjon ved bruk av eikesmaksbisquetter i Bradley -røykeren. Server med en kvist dill- og sitronskiver for en appetittvekkende tallerken.

Ingredients

5 kg (10 lb) laksefilet

1 sitron

45 Ml (3 ss) frisk dill, hakket

Nykvernet sort pepper etter smak

Preparation

Legg laksefilet med skinnsiden ned på oljede røykstativ. Skjær sitron i to og skvis saften fra den ene halvdelen over laksefileten. Dryss over hakket dill og pepper.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til omtrent 105°C (220°F). Plasser fisken i Bradley Smoker og bruk eiksmaksbisquetter røyk/kok i rundt 40 til 60 minutter.

Å servere:

Fjern fisken fra røykeren og pynt med en kvist eller to dill og resten av sitronen i skiver. Det kan være lurt å erstatte persille med dill.