Smoked Oysters Recipe For Valentine’s Day

Røkt Østers Oppskrift på ValentinsdagenHei røykere! Hvis du er på utkikk etter en oppskrift fylt med lidenskap og symbolsk betydning for Valentinsdagen, les videre!

Folk har lenge sett på østers som en romantisk delikatesse. De har en velsmakende smak og fløyelsmyk tekstur. Du kan nyte østers på alle mulige måter – med hakkede grønnsaker, med limejuice og urter, eller rett og slett rå. Men hos Bradley Smoker vet vi at en av de aller beste måtene å tilberede østers på er gjennom røyking. Hvilken bedre dag å fyre opp røykeren enn på Valentinsdagen?

Imponer den spesielle personen ved å ta deg tid til å tilberede denne deilige tallerkenen med sedertrøkte halvskall østers. De vil elske deg for det.

Ingredients

¾ kopp ikke-jodisert salt

1 ½ kopper brunt sukker

½ kopp soyasaus

3 laurbærblader

1 kopp konjakk

1 ss hvitløkspulver

1 ss løkpulver

2 omdreininger med pepperkvern

2 dråper varm saus

1,5 liter vann

Rør godt om. Når salt og sukker er oppløst, rør inn rå østers og avkjøl i 30-40 timer.

Preparation

Østers forberedelse:

Enten du kjøper eller samler østers, sørg for at de er omtrent mellomstore og ferske. Den ideelle størrelsen er hvor som helst mellom 5″-7″ unshucked.

Nå kommer den morsomme delen. Skyll østersene dine. Hvis du vil spare noen til å spise rå, pass på at du ikke får små fragmenter av østersskjell inn der kjøttet er. Disse skallbitene er ikke særlig velsmakende, og heller ikke mye hjelp når du prøver å imponere kjæresten din!

Røyking av østers:

Bruk kaldt vann, skyll av hver rå østers og legg den på en oljet rist, grønnsaksstativ eller røykerist. Uansett hva du bestemmer deg for, sørg for å bruke noe som lar røyken komme til undersiden av østersen.

Sett røykeren til 225°F og røyk mellom 1,5 til 2 timer, avhengig av smak, ved å velge tre (ceder, or eller hickory).

Avslutt med litt ekstra virgin olivenolje og andre urter eller smaker du ønsker. Hvorfor ikke ta et øyeblikk og eksperimentere med noen forskjellige komplekse smaker? Du kan finne noe du virkelig liker. Hvis du gjør det (eller ikke for den saks skyld) gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor. Lykke til!

Her ønsker vi deg en glad Valentinsdag! Bradley Smoker er et selskap som spesialiserer seg på matrøykere, griller og matrøykeoppskrifter. Bildene og oppskriften ovenfor er ikke våre egne.