Røkt Østersrull Oppskrift
Unn deg de uimotståelige smakene til denne kremete og salte røkt østersoststokken. En deilig blanding av kremost, hvitløk, grønn løk og Worcestershire -saus, toppet med røykfylte østers og et dryss fersk persille. Server den med kjeks eller brødrunder for en herlig forrett som vil imponere gjestene dine. Denne oppskriften vil lage en middels rull.
Ingredients
1 fedd hvitløk
2 Grønn løk
1 - 250 G pakket kremost, romtemperatur
25 ml (1½ ss) majones
5 Ml (1 ts) Worcestershiresaus
Dash Tabasco (valgfritt)
10 mellomstore østers - røkt eller kokt
45 Ml (3 ss) finhakket persille
Preparation
Bland hakket hvitløk og løk i en bolle.
Tilsett kremost, majones, worcestershiresaus og tabasco.
Spred blandingen på et stykke aluminiumsfolie og danner en firkant på ca. 20 x 20 cm (8 x 8 tommer).
Fordel røkte østers over ostekremblandingen.
Dekk til med plastfolie.
Avkjøl i omtrent 2 til 3 timer, eller til den er fast.
Klar til servering:
Bruk folien som en guide og rull sammen som en gelérull.
Skyv blandingen fra folien med en lang metallspatel eller kniv.
Form til en stokk Dryss persille over stokken.
Server med kjeks eller rundbrød.
Merk: Hvis den er tildekket og avkjølt, vil denne oppskriften holde seg i 3 dager.