Smoked Prawn Burrito Bowl Recipe

Smoked Prawn Burrito Bowl Recipe



Every now and again, that craving hits for a killer bowl. Something a bit more healthy but with a smoked twist! Power up with this Smoked Prawn Burrito Bowl and get the best outta life!

Ingredients

For rekene:

1 Lb store reker - skall av og renset

1 ts rapsolje

2 ss av din favoritt BBQ Rub

1 lime - skallet og saft fra halvparten

For Burrito Bowl:

Strimlet salat

brun ris

Tomater i terninger

Korn

Svarte bønner

Avokado

Ranch dressing

Koriander

Limekiler

Preparation

Start med å fylle Bradley Smoker med ølpukker og forvarme den til 250ºF (121.1°C). Mens det skjer, bland sammen alle ingrediensene til rekene i en bolle. Jeg brukte en spicy BBQ Rub til min, men bruk det som gjør deg glad!

Når røykeren kommer til temp, legg de krydrede rekene på en rist og plasser den på toppen av røykeren. Dette vil vare i 20-30 min, eller til de blir rosa! Ta ut av røykeren og begynn å lage bollen din!

Begynn med å legge et lag salat i bunnen av bollen, og bruk deretter det pålegget du ønsker. Plasser rekene på toppen av Burrito-bollen, og avslutt med ranch og en skvis lime! Grav inn!

Nyt!

Oppskrift av: Cory Walby – Saturday Night Test Kitchen