Smoked Shrimp and Pesto Linguine

Røkt Reker og pesto Linguine oppskrift



Italiensk stil pasta med parmesanost er en god kamp for røkt reker. Prøv denne røkt reke og pesto linguine -oppskrift. Det er den enkleste måten å tilberede en fancy middag på.

Ingredients

1 pund ferske reker, skrellet og deveined

3 ss olje, delt

1 ss tørket oregano

1 ts hvitløkspulver

1 ts salt

1 rød paprika, uthulet og kuttet i terninger

1 haug med asparges, kuttet i 4 mindre biter

½ kopp pesto

⅓ kopp parmesanost, revet

500 g Linguine pasta, kokt etter anvisning

Bradley Flavor Bisquettes - Alder, Apple eller Pacific Blend

Preparation

I en stor bolle kaster du rekene med 2 ss olje, oregano, hvitløkspulver og salt.

Legg rekene på røykstativ.

Sett røykeovnen til 225°F med valgfrie Bradley Flavor Bisquettes (Alder, Apple eller Pacific Blend fungerer utmerket).

Røyk rekene til de blir rosa. Dette kan ta 30-45 minutter.

Tilsett resterende spiseskje olje i en panne og sett på middels varme. Tilsett rød pepper og asparges og kok opp, rør ofte til grønnsakene er kokte.

Rør inn pesto og parmesan og ta av varmen.

Kast den kokte linguinepastaen med reker, rød paprika og aspargesblandingen.

Tjene.

Oppskrift av: Steve Cylka