Røkt Reker og svinekjøtt Pølseoppskrift
Til å begynne med ser ikke reker og svinekjøtt ut som en god kombinasjon. Men hvis du prøver denne røkt reke og svinekjøtt -pølseoppskrift, kan du ombestemme deg. Du trenger 1,78 pund 12/15 og 0,5 pund 51/60 cocktail reker. Men du kan bruke 2 kilo reker hakket opp, hvis du ikke kan få den nøyaktige størrelsen. Sitronen i ingrediensene gir denne oppskriften en spesiell smak som går bra med rekene. Fordi den allerede er tilberedt, gjør det en god middagssnarvei. Du kan servere dem med nesten alt som gryteretter, bønner og ris, pasta osv. Heng i røyker i en time på 130 for å tørke. Støt til 140 og tilsett 2 timer røyk. Jeg foretrekker hickory. Bump temp opp 10 grader hver 2. time til den er nådd. Ta den med til 135-140 og sett i varmt vannbad til det av 152. Varmt vannbad skal ikke være over 165. Etter badekar, stupe i isvannbad og deretter blomstre.
Ingredients
5 pund kvernet svinekjøtt
1,78 pund 12/15 og 0,5 pund 51/60 cocktailreker (2 pund reker hakket opp hvis du ikke får den nøyaktige størrelsen)
3 ss knust sort pepper
2 ss granulert hvitløk
4 ss tørr hakket løk
1 ts allehånde
1 ts timian
½ ts basilikum
2 ts Cayenne Pepper (vil ha varmere... legg til litt mer)
4 ts ikke-jodisert salt
1 ss knust rød pepper
1 pose Zatarains kreps, reker og krabbekok
1 sitron
1 ts kur #1
Preparation
Kok rekene i Zatarain's i 2 minutter eller til de er ferdige. Reserver 10 oz vann til senere.
Hakk/skjær rekene og legg i en bolle med 2 oz av det kokende vannet og la dem hvile i kjøleskapet. Dette tilfører litt kjærlighet.
Bland kur #1 og salt i de 8 oz av reservert kokt badevann. Tilsett tørre ingredienser sammen og bland sammen. Del deretter ut i 1/3 og bland med 1/3 av svinekjøttet. Gjør dette for de andre 2/3 av svinekjøttet.
Når svinekjøttet er blandet, bland alle porsjonene sammen for å inkorporere den tørre blandingen godt inn i svinekjøttet. Når blandet, tilsett kuren og saltet 8 oz kokevann. Bland godt inn i svinekjøttet.
Tøm rekene og kast overflødig 2 oz kokt vann. Bland rekene inn i kjøttblandingen.
Fyll inn 32-36 mm svinestarm.
Heng i røykeovnen i én time ved 130 (54,4C) for å tørke. Hopp til 140 (60C) og tilsett 2 timer med røyk (hickory). Øk temperaturen 10 grader hver 2. time til den er nådd. Sett IT til 135-140 (43.3C-60C), og sett deretter i varmtvannsbad til IT på 152 (66.7C).
Varmtvannsbad bør ikke være over 165 (73,8C). Etter bad, dykk i isvannbad og blomst deretter.