Røkt sesam ingefær Salmon Tartare Oppskrift
For å tilberede denne røkt sesam ingefær laks tartare, kan du bruke hvilken som helst røkt laks du har. Når du er klar, strø med sesamfrø og pynt med litt ekstra grønn løk.
Denne oppskriften fungerer bra som en kanape, servert på miso skjeer.
Ingredients
½ Lb av din favoritt kaldrøkt laks
Omtrent en kvart til en tredjedel av en agurk i terninger
2-3 grønne løk, hakket
Saft av 1 lime
1 ss soyasaus
1 ts sesamolje
1 ts sukker
½ tomme fersk ingefær - skrelt og revet
2 ts sesamfrø
Preparation
Forbered din favorittoppskrift på kaldrøkt laks og skjær laksen i tynne strimler.
Kombiner sammen limejuice, soyasaus, sesamolje, sukker og ingefær. Visp ingrediensene godt sammen.
Kast røkt laks, agurk og grønn løk i dressingen og la marinere i kjøleskapet i en time eller to.
Anrett røkt tartar på et serveringsfat og strø over sesamfrø.
Pynt med litt ekstra grønn løk og nyt!
Oppskrift av: Lena Clayton