Smoked Citrus Salmon Recipe

Røkt SitruslaksSlather den laksen i urter for en kremet glede som garantert vil glede enhver spisested, ung eller gammel.

Ingredients

2 ferske laksefileter

1 ts løkpulver

1 ts hvitløkspulver

1 ts sellerifrø

1 ts røkt paprika

1 ts pepperkorn medley

1 ts havsalt

1 oransje

En bunt fersk persille

1 ts brunt sukker

4 ss smør

Utstyr som brukes:

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker non-stick matter

Bradley Smoker Settings:

Tre: Kirsebær

Temperatur: 226ºF

Røyktimer: 60 minutter

Timer: 45-60 minutter

Preparation

Still inn Bradley Smoker til de oppførte innstillingene og still inn en tidtaker på 45 minutter.

Når du kjøper din laks, sørg for at du ber om å få fjernet pinnebeinene slik at du ikke trenger å rote med dem. Hvis laksen har pinnebeina, fjern dem før du går videre.

På tide å krydre kjøttet. I en tom krydderflaske blander du brunt sukker, havsalt (kvernet), pepper (kvernet), sellerifrø, hvitløkspulver, røkt paprika og løkpulver. Dryss et fint belegg på toppen av laksefiletene.

Bruk en zester og skrell appelsinskallet på laksen for å gi litt mer smak. Bruk den gjenværende appelsinen, skjær resten i ¼ tommers skiver og legg på toppen av hver filet.

Flytte til røykeren; bruk Bradley Smoker nonstick-matten, plasser filetene på rist. Plasser filetene i røykeovnen og start tidtakeren. Husk, ikke røyk kjøttet til en bestemt tid, men heller en bestemt temperatur.

Etter 45 minutter i røykemaskinen, bruk en stekepanne til å tilsette 4 ss. smør og smelt det ned til en væske. Slå på middels høy til høy varme på brenneren for å la smøret brune litt. Fjern laksen fra røykemaskinen og legg den i gryten og hør det sys.

Stek i pannen ved å snu på alle tre sider (unntatt oversiden) til innvendig temperatur når 145 graderºF.

Topp hver filet med fersk persille og nyt!

Oppskrift av Moody Foodie Tulsa