Smoked Snapper And Kingfish Recipe

Røkt Snapper og kingfish Oppskrift



Leter du etter et sunt, smakfullt måltid som er enkelt å tilberede? Vår røkt snapper og kingfish -oppskrift er akkurat det du trenger! Denne retten har en kombinasjon av øm, røykfylt fisk og en rekke friske, smakfulle ingredienser, og er den perfekte måten å tilfredsstille sulten og smaksløkene dine samtidig.

Ingredients

60 ml (4 ss) olivenolje

1 fedd hvitløk - finhakket

2 ml (½ ts) salt

0,5 ml (⅛ ts) malt svart pepper

30 ml (2 ss) sitronsaft

120 ml (½ kopp) tørr hvitvin

2 Ml (½ ts) ts tørket estragon

15 Ml (1 ss) finhakket gressløk

Snappersteker - 1 kg (2 lbs)

Sitronskiver

Persille

Preparation

Bland marinadeingrediensene, olivenolje, hakket hvitløk, salt, pepper, sitronsaft, hvitvin, estragon og gressløk i en bolle.

Legg fiskesteker i et enkelt lag i en grunn glasspanne.

Hell marinaden over fisken, dekk til og avkjøl i en time.

Ta ut av kjøleskapet og la stå i 20 minutter.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellom 100 °C og 120 °C (220 °F og 250 °F).

Bruk bisquette med Aler-smak røyk/kok i ca. 1-2 timer, kontroller for å være sikker på at du ikke overkoker.

Å servere:

Server pyntet med persille og sitronbåter.