Plate of smoked mackerel and potatoes

Røkt spansk Makrell Hash oppskrift



Denne oppskriften bruker røkt fisk for å lage et hjertelig, deilig måltid som kan spises til middag eller frokost.

Ingredients

For saltlake:

½ kopp kosher salt

1 kopp brunt sukker

½ gallon vann

For Makrell Hash:

6 Hele, vaskede og sløyde makreller

1 ss olivenolje

½ Mellomstor løk - i skiver

2 fedd hvitløk - i skiver

6 små-mellomstore - kokte poteter

1 Chorizo-pølse - i skiver

12 Cherrytomater - halvert

2 ts paprika

1 ss persille - hakket

Salt og pepper etter smak

3 Bradley Smoker Alder bisquettes

Preparation

Varm lett opp saltlakeingrediensene for å løse seg opp og la avkjøles til romtemperatur.

Saltlake makrell i 30 minutter.

Klapp tørk.

Røyk makrell hel, skinn-på i røykeren, innstilt på laveste innstilling (temperaturen bør ikke overstige 100°F) med orbisquetter i 60 minutter.

Filet makreller og fjern alt kjøttet, og sett til side.

Varm olivenolje i en panne på middels varme.

Tilsett løk, hvitløk, chorizo og poteter.

Kok til potetene er sprø og chorizoen er ferdigstekt.

Tilsett cherrytomater og kok til de er myke.

Tilsett krydder og røkt makrell, og kok på svak varme i ytterligere 2 minutter og server.