alt="smoked steel head trout"

Røkt Steelhead ørret Oppskrift



Nylig fikk jeg en Bradley digital røyker. Siden den gang har jeg røykt alt og alt jeg kan tenke på. Etter å ha kommet hjem fra fisketuren vår i Oregon, ba folk meg om å røyke stålhodet som vi hadde fanget og brakt hjem. La meg si at det ble fantastisk. Denne oppskriften fungerer også bra med regnbueørret.

Nyt

Ingredients

Saltlake ingredienser:

4 kopper vann

⅓ kopp kosher salt

1 kopp brunt sukker

¾ kopp ferskensnaps

Andre ingredienser:

Mr. Yoshidas originale gourmetmarinade av søtt og salt

Kvernet svart pepper

Preparation

Skjær ørreten i 2-tommers brede biter og saltlake med skinnsiden opp i 10-12 timer. Pass på å bruke en plast- eller glassfat.

Vask fisken av, tørk med et håndkle og legg dem på en rist på et kjølig sted. La sitte i 2 timer.

Pensle fisken med Mr. Yoshidas originale gourmetmarinade. Tilsett nykvernet sort pepper.

Jeg brukte Alder Wood og begynte å røyke fisken ved 150 grader i 2 timer, og tråkle hver time med Mr. Yoshidas Marinade. Øk til 160 i 2 timer.

Avslutt ved 170 grader i 1 til 2 timer, til den indre temperaturen når 130/140 grader.

Fjern fra røyker og la stå i 1 time før vakuumforsegling.

Oppskrift av: Kristy