Maple Smoked Tuna Recipe

Maple røkt Tunfisk Oppskrift



Denne røkt tunfiskfiletoppskriften er den perfekte måten å imponere middagsgjestene dine på. Marinert over natten med en smakfull blanding av urter og krydder, og deretter sakte tilberedt i en Bradley-røyker ved hjelp av lønnsbisquetter, er det et deilig tillegg til ethvert måltid. Server med vegetabilsk røre og ris pilaf for et komplett og tilfredsstillende måltid.

Ingredients

4 stykker tunfiskfilet – 2 kg (4 lb)

Matolje

Marinade:

15 Ml (1 ss) tørket dill

15 Ml (1 ss) sennepsfrø

45 ml (3 ss) salt

5 ml (1 ts) malt svart pepper

125 ml (½ c) brunt sukker

2 laurbærblader

1000 ml (4 c) vann

Preparation

Kvelden før du planlegger å servere fisken, bland sammen marinadeingrediensene i en middels stor bolle, slik at salt og sukker er helt oppløst.

Legg marinade i en stor, tung plastpose, tilsett fisk, forsegl og avkjøl over natten.

Ta fisken ut av posen og tørk.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellom 105°C og 120°C (220°F og 250°F).

Plasser fisken på oljede rister og bruk lønnsmaksbisquetter røyk/kok i 1 ½ til 2 timer.

Å servere:

Røkt tunfiskfilet er deilig servert med grønnsaksrøre og rispilaf.