Smoked Italian Prawns Recipe

Røkt Italienske reker Oppskrift



Du bør bruke rå reke. Medium til stor størrelse reke fungerer best. Den dyre kolossale størrelsen vil ikke gi noen fordel. Skrell reken og etterlater halefinnene festet. Devein reken hvis du ønsker det. Skyll i kaldt vann og avløp. Plasser reken på et papirhåndkle og trekk dem for å fjerne overflødig vann. Kjøleskap mens du tilbereder marinaden.

Ingredients

For 5 lbs (2,25 kg) reke, bruk:

1 kopp (240 ml) olivenolje

½ Kopp (120 ml) sitronsaft

¼ Kopp (60 ml) løk - finhakket

¼ Kopp (60 ml) tomat catsup

2 ss (30 ml) oreganopulver

5 ts (25 ml) Bradley Sukkerkur. (Ikke bruk mer enn denne mengden.)

2 ts (10 ml) hvitløk, finhakket eller revet

1 ts (5 ml) hvit pepper, finmalt

8 dråper varm saus

Merk: Hvis kjøttet veier enten mer eller mindre enn 2,25 kg, må mengden marinade som brukes være proporsjonal med vekten. For eksempel, hvis vekten på kjøttet er 2½ pund (1,15 kg), så må hver ingrediens, inkludert Bradley Cure, kuttes i to.

Preparation

Kombiner alle marinadeingrediensene i en herdebeholder (matbeholder) som er stor nok til å holde reken. Bland godt.

Tilsett reken, og mariner i kjøleskapet hele dagen og over natten. Rør fra tid til annen.

Røyk ved ca 200°F (93°C). Etter ca. 30 minutter, smak en reke til den er ferdig. Ikke overkok. Overkoking av reker vil føre til at de blir gummiaktige.

Merk: Hvis saltsmaken er for mild, tilsett ca. 1 ts salt til ingredienslisten neste gang du lager dette produktet. Hvis saltsmaken er for sterk, reduser mengden Bradley Cure med ca. 1 teskje.

Instruksjoner utarbeidet av Warren R. Anderson, forfatter av Mastering the Craft of Smoking Food.