Pete's Fish Smokin' Wet Brine

Pete's Fisk Smokin 'Wet Brine Recipe



Denne oppskriften har plass til 7,5 kg fisk. Det er imidlertid viktig å sørge for at all fisken er dekket med saltlake/ marinade.

Ingredients

Matolje

125 ml (½ c) brunt sukker

125 ml (½ c) grovt salt (ikke-jodert)

5 Ml (1 ts) løkpulver, hvitløkspulver og varm saus

500 ml (2 c) soyasaus

En 750 ml (24 oz) flaske hvit vinner

1 liter (32 oz) eplejuice

Preparation

Bland marinade/lakeingredienser sammen i en ikke-metallisk bolle.

Legg deretter fisken i saltlake og sørg for at den er helt dekket.

Dekk til med plastfolie og avkjøl i minst 8 timer eller over natten.

Fjern fisken fra saltlake og tørk med håndkle.

Røykemetode:

Plasser fisken på oljede stativer i Bradley Smoker.

Bruk av kirsebærsmaksbisquetter røyk ved 50°C til 65°C (135°F til 150°F) i omtrent 6 til 8 timer.

På toppen av det foreslår jeg å legge til røyk i ca 3 til 4 timer.

Å servere:

Server med kjeks og kremost til forrett.