Pete's Fisk Smokin 'Wet Brine Recipe
Denne oppskriften har plass til 7,5 kg fisk. Det er imidlertid viktig å sørge for at all fisken er dekket med saltlake/ marinade.
Ingredients
Matolje
125 ml (½ c) brunt sukker
125 ml (½ c) grovt salt (ikke-jodert)
5 Ml (1 ts) løkpulver, hvitløkspulver og varm saus
500 ml (2 c) soyasaus
En 750 ml (24 oz) flaske hvit vinner
1 liter (32 oz) eplejuice
Preparation
Bland marinade/lakeingredienser sammen i en ikke-metallisk bolle.
Legg deretter fisken i saltlake og sørg for at den er helt dekket.
Dekk til med plastfolie og avkjøl i minst 8 timer eller over natten.
Fjern fisken fra saltlake og tørk med håndkle.
Røykemetode:
Plasser fisken på oljede stativer i Bradley Smoker.
Bruk av kirsebærsmaksbisquetter røyk ved 50°C til 65°C (135°F til 150°F) i omtrent 6 til 8 timer.
På toppen av det foreslår jeg å legge til røyk i ca 3 til 4 timer.
Å servere:
Server med kjeks og kremost til forrett.