Smoked Bacon Wrapped Cobia Recipe

Røkt Bacon pakket kobia Oppskrift



Unn deg en søt og velsmakende godbit med denne baconpakkede kobia som er røkt til perfeksjon. Denne fisken er marinert i vaniljes soyamelk, brunt sukker og sjømatkryddering. Denne fisken vil garantert bli en hit på enhver samling.

Ingredients

Vanilje soyamelk

Brunt sukker

Sulten Jack Lite sirup

Toner Ferdigblandet laks og sjømatkrydder

Lik

Cobia; fileter

Bacon

Tannpirkere

Preparation

Kombiner brunt sukker og vanilje soyamelk, Hungry Jack Lite sirup, toner ferdigblandet laks og sjømatkrydder og like. Rør til sukkeret er helt oppløst. Bruk nok soyamelk og sirup til å dekke fisken, og nok brunt sukker til å bli søt etter din spesielle smak.

Legg fisken i en gallon forseglbare plastposer, og hell marinaden over fisken.

Avkjøl og mariner over natten og snu posen av og til.

Fjern fisken fra plastposene.

Skjær fisken i 2-tommers biter, pakk den inn med baconstrimler og fest den med tannpirkere.

Røyk i ca 2 1/2 time (avhengig av tykkelsen på fisken) ved 150 grader F; bruk eplerøykpucker i 2 timer (sjekk fisken for klør ved 2-timersmerket).

Fisken er ferdig når den flakser lett.

Nyt!