Røkt Bacon pakket kobia Oppskrift
Unn deg en søt og velsmakende godbit med denne baconpakkede kobia som er røkt til perfeksjon. Denne fisken er marinert i vaniljes soyamelk, brunt sukker og sjømatkryddering. Denne fisken vil garantert bli en hit på enhver samling.
Ingredients
Vanilje soyamelk
Brunt sukker
Sulten Jack Lite sirup
Toner Ferdigblandet laks og sjømatkrydder
Lik
Cobia; fileter
Bacon
Tannpirkere
Preparation
Kombiner brunt sukker og vanilje soyamelk, Hungry Jack Lite sirup, toner ferdigblandet laks og sjømatkrydder og like. Rør til sukkeret er helt oppløst. Bruk nok soyamelk og sirup til å dekke fisken, og nok brunt sukker til å bli søt etter din spesielle smak.
Legg fisken i en gallon forseglbare plastposer, og hell marinaden over fisken.
Avkjøl og mariner over natten og snu posen av og til.
Fjern fisken fra plastposene.
Skjær fisken i 2-tommers biter, pakk den inn med baconstrimler og fest den med tannpirkere.
Røyk i ca 2 1/2 time (avhengig av tykkelsen på fisken) ved 150 grader F; bruk eplerøykpucker i 2 timer (sjekk fisken for klør ved 2-timersmerket).
Fisken er ferdig når den flakser lett.
Nyt!