Smoked tilapia sandwich

Røkt Buffalo Tilapia salat Sandwiches oppskrift



Deilig sandwichoppskrift! Perfekt for en rask matbit, fordi fisk tar mindre enn to timer å røyke.

Ingredients

1 kopp Louisiana varm saus (som Franks eller et annet merke)

3 Tilapia-fileter

1 rød paprika - kjernet ut og i terninger

6 grønne løk - i tynne skiver

1½ Cups Miracle Whip

2 ss varm Louisianasaus

8 brødskiver

Salat eller annet pålegg til smørbrødene

Preparation

I en stor bolle, dekk tilapiafiletene i 1 kopp varm saus. Snu fisken slik at den er helt belagt. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i ca 2 timer.

Sett røykeren til 275ºF ved å bruke valgfrie trebisquetter (Alder, Pacific, Apple).

Fjern tilapiafiletene fra marinaden og legg dem på en røykstativ og legg risten i Bradley smoker. Røyk fisken til den når en innvendig temperatur på 145 graderºF, ca 2 timer. La fisken avkjøles i kjøleskapet.

Smuldre fiskefiletene i en middels stor bolle. Rør inn den kuttede røde paprikaen, grønnløken i skiver, Miracle Whip og de resterende 2 ss varm saus til den er godt kombinert.

Fordel litt av tilapiasalatblandingen på en brødskive. Topp med salat eller annet pålegg, og legg en annen brødskive oppå. Gjør dette med de resterende brødskivene.