Røkt Fisk Tostadas Oppskrift
For denne røkt fisketostada -oppskriften kan du bruke Haddock, COD, tilapia eller steinbitfileter. Røyk ved bruk av valg av tre. Alder, kirsebær og stillehavsblanding, alt fungerer bra.
Ingredients
1 pund hvite fiskefileter (hyse, torsk, tilapia eller steinbit)
3 ss chilipulver
2-3 mellomstore tomater - i terninger
½ søt løk - finhakket
1 Jalapeno pepper - finhakket (valgfritt)
Saft av 1 lime
1 kopp fetaost - smuldret
8 Tostada skjell
Bradley Flavor Bisquettes – Alder, Apple eller Pacific Blend
Preparation
Gni chilipulveret over hele fisken.
Sett røykeovnen til 275°F med valgfrie trebisquetter (Alder, Apple eller Pacific Blend fungerer utmerket).
Plasser fiskefiletene på en røykstativ og sett stativet i Bradley Smoker.
Røyk fisken til den når en indre temperatur på 145°F (ca. 2 timer).
Avkjøl fisken.
I en mellomstor bolle lager du Pico de Gallo ved å blande sammen tomater, løk, jalapenopepper og limejuice.
Sett sammen tostadasene ved å smuldre litt av fisken og fordel på et tostadaskall. Hell litt av Pico de Gallo på toppen av den smuldrede fisken. Dryss litt fetaost på toppen. Gjør dette med de resterende tostadaskallene.
Oppskrift av: Steve Cylka