Smoked Grilled Shrimp Po-Boys With Cajun Mayo Recipe

Røkt grillet Reker po-gutter Med Cajun Mayo -oppskrift



Rekene i denne oppskriften kan lett røykes i stedet for å bli grillet. For å røyke, sett røykeren til 225 ºF ved hjelp av trebisquetter du velger (Alder, Apple og Pacific Blend fungerer bra. Plasser rekene på et røykerstativ og røyk rekene til de blir rosa. Dette kan ta 30-45 minutter.

Dette er en Louisianas klassiske versjon av ubåtsandwich.

Ingredients

2 ts paprika

1 ts salt

1 ts malt svart pepper

½ ts kajennepepper

1 ts løkpulver

1 ts timian

1 ts oregano

½ ts basilikum

1 pund ferske gulf-reker, skrellet og deveined

2 store tomater i skiver

En haug med bladsalat

⅓ kopp majones

1 ½ ss søt velsmak

4 boller, skåret horisontalt

Preparation

Lag Cajun-krydderet ved å blande sammen paprika, salt, sort pepper, cayennepepper, løkpulver, timian, oregano og basilikum. Sette til side.

Lag cajunmayo ved å blande sammen majones, relish og 1 ts cajunkrydder.

Varm opp grillen til høy varme. Kast rekene i det resterende Cajun-krydderet. Legg rekene på grillristen og stek i ca 3 minutter. Vend og kok ytterligere 3 minutter eller til den er ferdig.

Sett sammen po-boy-smørbrødene ved å smøre litt av cajun-mayoen i hver bolle og topp med reker, tomater og salat.

Server og nyt!

Merk: Rekene i denne oppskriften kan enkelt røykes i stedet for grilles. For å røyke setter du røykeovnen på 225ºF med valgfrie trebisquetter (eler, eple og stillehavsblanding fungerer utmerket. Plasser rekene på en røykstativ og røyk rekene til de blir rosa. Dette kan ta 30-45 minutter.