Røkt Hel Røde keiser Oppskrift
Denne Smoked Whole Red Emperor-oppskriften fungerer også veldig bra for Red Snapper, da begge fiskene er like. Siden jeg liker smaken av den fisken, ville jeg ikke brukt en kur som vil endre smaken av fisk med nitritt. Jeg vil smaksette saltlake, slik at den forblir fuktig. Så kan du bygge forskjellige lag med smaker på toppen av det. Min favoritt måte å tilberede rød snapper på er å bruke et rykkrydder etter at det har blitt saltet. Jeg røyker den med enten Pacific Blend eller Maple bisquettes, til den når en indre temperatur på 145 ° F, eller til du kan flasse den med en gaffel.
Saltlaken jeg bruker er enkel lake, men du kan tilsette urter og andre smakstilsetninger i saltlaken. Men for fisk foretrekker jeg å tilsette krydder til fisken, ikke saltlake.
Når du tilsetter ekstra krydder til fisken, ikke tilsett noe ekstra salt oppskriften kan kreve. Det er bedre å krydre med salt ved bordet. Jeg foretrekker å bruke sylting eller bordsalt, fordi de finere kornene løser seg mye lettere i kaldt vann.
Ingredients
Enkel saltlake:
1 liter vann (eller annen væske)
½ kopp syltesalt (152 g) eller ikke-jodert bordsalt
½ kopp brunt eller hvitt sukker (valgfritt)
Mindre mengde:
2 kopper vann
1 ss beisingsalt (19 g) eller ikke-jodert bordsalt
1 ss brunt eller hvitt sukker
Preparation
Løs opp salt og sukker i vann, og avkjøl saltlaken i kjøleskapet.
Når saltlaken er avkjølt, tilsett fisk og saltlake i 2 timer. Snu og/eller rør i saltlaken en gang i løpet av koketiden.
Etter saltlegging, tørk med tørkepapir. Hvis du har tid, la den lufttørke i kjøleskapet utildekket i et par timer.
Krydre fisken og stek ved 225°F til du når ønsket ferdighet.